Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 18 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
cepljenje 
Avtor Sporočilo
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Blog: View Blog (0)
Odgovor Re: cepljenje
Alesk, hvala za link. Zadevo sem prebral in se mi zdi razumljiva. Sedaj sem se spomnil, da je tudi Kolar govoril nekaj podobnega. Vendar kljub logičnosti tudi jaz verjetno ne bi bil poskusni zajec. Najbrž mi je medicina preveč oprala možgane, da bi si upal preboleti fatalno bolezen brez njene pomoči.

LP!

To jan 19, 2010 2:28 pm

Kraj: Trbovlje
sadje je napisal/-a:
Klopotec, dober štos!

Če prav pomislim, se mi je že zgodilo tudi to, da me je ugriznila ženska, zato je treba biti tudi v tem primeru previden.

LP!

Najboljše, da ugrizneš prvi :ROFL:

Če jan 21, 2010 9:43 am

Kraj: Trbovlje
sadje je napisal/-a:
Alesk, hvala za link. Zadevo sem prebral in se mi zdi razumljiva. Sedaj sem se spomnil, da je tudi Kolar govoril nekaj podobnega. Vendar kljub logičnosti tudi jaz verjetno ne bi bil poskusni zajec. Najbrž mi je medicina preveč oprala možgane, da bi si upal preboleti fatalno bolezen brez njene pomoči.

LP!

Res je, ni prijetno dajati nekakšnih obvezujočih izjav. Vsak dan je nek nov začetek in vsak trenutek v katerem smo je drugačen od prejšnjega, vsak vzdih nam pove kaj novega, . . . Vendar dokler lahko razmišljam, imam dostop do sonca in morja, do gline in dežja, do kamnov in počitka, do jabolk in regrata, do meda in kopriv, do orehov in dreves, do sadja in zelenja res ne potrebujem cepiv. In kakor dojemam modrosti boga je smrt nekaj vsakdanjega.

Če jan 21, 2010 9:54 am
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 18 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: