Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 
IDENTIFIKACIJA 
Avtor Sporočilo
Uporabniški avatar

Kraj: TOLMIN
Blog: View Blog (0)
Odgovor IDENTIFIKACIJA
Evo.. to sm pogrešala. Rubrika za dolgoletne presnojedce.

Sigurno ste kakšni res dolgi.. dajte napisat kšno stvar ki bi jo delil z nami, kako danes gledate na vse skupaj?, kako se je življenje kaj zasukalo?... mene zanima, verjetno še koga... a ste se preselil v trope al ste ostal doma?, kako danes jeste?, a ste že bolj na prani? :@

Pa presnojedci z večletnimi izkušnjami bi tud lahk mal se napisal kateri so, da si človk na hitr pogleda (ko eni ne vemo kdo je kdo in da nam ni treba vsakga posebej vprasat.)
Osebno sm na presni ene 7-8 let (zadnjih 4-5 let 100%, vmesne 2 let s par kuhanimi dnevi v letu, na začetku pa pač navajanje)

Ne jan 31, 2010 8:16 pm
Uporabniški avatar

Kraj: Prekmurje, MB
Odgovor Re: IDENTIFIKACIJA
Ha, to pa je za dedke in babice presnega prehranjevanja :D Hec, za bolj izkušene je.

Super MOnika, da si med njimi. Nekoč bomo tudi mi tam! Tu se še lahko ozremo na avtorje nekaterih knjig s presno tematiko, oni imajo dosti izkušenj, ki nam bodo pomagale.

V knjigi: Zdravje v živi hrani : izpovedi presnojedcev, avtorice Jožice Somrak, se tudi najdejo izpovedi presnojedcev, ki nam pridejo prav :wink:

Sr feb 17, 2010 9:02 pm
Uporabniški avatar

Kraj: Ivančna Gorica
KKovac je napisal/-a:
Ha, to pa je za dedke in babice presnega prehranjevanja :D Hec, za bolj izkušene je.

Super MOnika, da si med njimi. Nekoč bomo tudi mi tam! Tu se še lahko ozremo na avtorje nekaterih knjig s presno tematiko, oni imajo dosti izkušenj, ki nam bodo pomagale.

V knjigi: Zdravje v živi hrani : izpovedi presnojedcev, avtorice Jožice Somrak, se tudi najdejo izpovedi presnojedcev, ki nam pridejo prav :wink:

ja ta kniga je zelo dobra!
Pozna morda še kdo kakšno ki je podobna tej?

Drugače pa dolgoletni presnojedci svoje zgodbe na plano prosim. :@

Sr feb 24, 2010 4:04 pm
Profil WWW
Uporabniški avatar

Kraj: TOLMIN
Men je največ dalo druženje s presnojedci, življenje z njimi... knjige mi niso zadoščale.

Knjige ki jih omenjam.. sicer niso izpovedi... so pa povezane s temo na nek način..men je všeč Anastazija, Adamova knjiga in Esenska poslanica miru.
Adamova knjiga je res hard... Anastazija pa tud- v drugo smer. Preberte si!

V anglescini pa tale:
http://www.amazon.com/Survival-into-21s ... 0933278047

Men je največ dalo druženje s presnojedci, življenje z njimi... knjige mi niso zadoščale.
"MOji" presnojedci so bili hkrati tudi zame prvi malo drugačnejši ljudje... odprti, hitrejših, drugih misli, navad, z manj predsodk.. itd...
Čem rečt da je najbolj dobro delo.. ne druzenje s presno jedočimi, ampak druženje z bolj zavestnimi ali bolj srčnimi ljudmi.. al kako bi se temu reklo..

M

So feb 27, 2010 9:02 pm
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: