Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 18 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Priprava na post 
Avtor Sporočilo

Kraj: Trbovlje
Blog: View Blog (0)
Odgovor Re: Priprava na post
Rožica je napisal/-a:
Hvala Uroš.

Tole kolonhidroterapijo bom pa resno premislila, če ne bom celo šla. A jo priporočaš čimprej, ali raje malo kasneje (7-8 dan)?

S sokovi je pa tako - nimam sokovnika, zato sem omejena na citruse, ki jih ožamem. Razmišlala pa sem o drugih sokovih, katih sadeže bi zmlela v mojmu Vitotu in jih precedila skozi gazo. Bi to šlo? kaka druga ideja? Sokovnika pa verjetno ne bom kupila, ker ga nimam kam dat, pa še smoothiji so mi ljubši.

Zaenkrat se počutim dobro, glava me ne boli, res pa je, da pijem ko zmešana. Zelo verjetno tudi po 5 l tekočine. Noge so ok. Včeraj me je svinjsko zeblo, do kosti, ko sem prišla domov sem se tresla, pa sem si pripravila kopel, pa sem še danes topla :D .

Malo več akcije do švica bo čez vikend, imam pa pomisleke it v hribe v nedeljo (seveda če bo vreme, bo klapa šla), ker bo fejst mrzlo, jz sem mal izven kondicije (nisem šla že 2 meseca), pa velik bo treba pit, nosit tekočino ni problem, problem bo it lulat v tem mrazu.
A ma kdo kake izkušnje? Običajno gremo v hribe kr ornk, ne na manjše gričke. Klapa me ne špara, čeprav nisem tako izkušena. A vedno premagam samo sebe :Yahoo!: . Povprečna tura je 3 ure v hrib in 2-2,5 dol. Redko so krajše.

Boljše je sedmi osmi dan. Prej pokliči za termin. Mislim, da bo za sokove tale metoda čist OK. Za v hribe je pa odvisno od tebe in tvojega počutja, moči, kondicije, volje, .. . Jaz ne bi preveč obremenjeval telo, vsaj prvič na postu ne.

So dec 12, 2009 11:31 pm
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Dogovorjena za kolonhidroterapijo 7 dan posta. Zanima me, kako si se ti (Uroš) ali kdorkoli počutil po tem? Kako dolgo po čiščenju še biti na postu (gospa, ki mi bo to opravila je rekla še vsak 1 dan)? Ali si vzamem fraj v službi? Prosim za vaše vtise, kdor je bil deležen konkretnega črevesnega čiščenja.

Ne dec 13, 2009 12:33 am

Kraj: Trbovlje
Rožica je napisal/-a:
Dogovorjena za kolonhidroterapijo 7 dan posta. Zanima me, kako si se ti (Uroš) ali kdorkoli počutil po tem? Kako dolgo po čiščenju še biti na postu (gospa, ki mi bo to opravila je rekla še vsak 1 dan)? Ali si vzamem fraj v službi? Prosim za vaše vtise, kdor je bil deležen konkretnega črevesnega čiščenja.

Jaz sem se počutil super, čeprav sem bil malce negotov, ma zanimivo je bilo. Negotov sem bil ker se je moja najdražja slabo počutila po prvem koloniku. Po terapiji smo šli na obisk k prijatelju v Piran, pa plavat v bazen, zvečer pa sem brez težav pripeljal iz Portoroža družinico domov. Seveda sem bil tudi na postu. Je pa tako. Vzemi si prosto, vzemi si čas. Ne bo ti žal. Če imaš možnost in imaš koga res blizu naj gre s teboj. Če boš sedmi dan na koloniku in se boš počutila dobro ( v kar ne dvomim) je 11 dnevni post čisto sprejemljiv. Pazi pa ko začneš jesti! Res, takrat pa ni heca. Imam prijateljico, katera je po 21 dnevnem postu pretiravala in je morala nazaj na post za en dan in nato počasi in po pameti z posta. Vso srečo iz srca.
Uroš

Ne dec 13, 2009 10:52 pm
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 18 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: