Hvala Uroš.
Tole kolonhidroterapijo bom pa resno premislila, če ne bom celo šla. A jo priporočaš čimprej, ali raje malo kasneje (7-8 dan)?
S sokovi je pa tako - nimam sokovnika, zato sem omejena na citruse, ki jih ožamem. Razmišlala pa sem o drugih sokovih, katih sadeže bi zmlela v mojmu Vitotu in jih precedila skozi gazo. Bi to šlo? kaka druga ideja? Sokovnika pa verjetno ne bom kupila, ker ga nimam kam dat, pa še smoothiji so mi ljubši.
Zaenkrat se počutim dobro, glava me ne boli, res pa je, da pijem ko zmešana. Zelo verjetno tudi po 5 l tekočine. Noge so ok. Včeraj me je svinjsko zeblo, do kosti, ko sem prišla domov sem se tresla, pa sem si pripravila kopel, pa sem še danes topla

.
Malo več akcije do švica bo čez vikend, imam pa pomisleke it v hribe v nedeljo (seveda če bo vreme, bo klapa šla), ker bo fejst mrzlo, jz sem mal izven kondicije (nisem šla že 2 meseca), pa velik bo treba pit, nosit tekočino ni problem, problem bo it lulat v tem mrazu.
A ma kdo kake izkušnje? Običajno gremo v hribe kr ornk, ne na manjše gričke. Klapa me ne špara, čeprav nisem tako izkušena. A vedno premagam samo sebe

. Povprečna tura je 3 ure v hrib in 2-2,5 dol. Redko so krajše.