Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 
RAZPOKANE IN IZSUŠENE ROKE 
Avtor Sporočilo

Kraj: ljubljana
Blog: View Blog (0)
Odgovor RAZPOKANE IN IZSUŠENE ROKE
Pozna kdo kakšno popolnoma naravno sredstvo, s katerim bi si namazala-nahranila roke, ki so zaradi mraza, kljub rokavicam pri vožnji s kolesom in vsega ostalega čisto izsušene in razpokane. Ne uporabljam pa običajnih krem za roke, ker ne prenesem in tudi nočem nobene kemije. (Olivno olje, Kokosova moščoba - ne pomagata).

Če nov 15, 2007 10:36 am
Site Admin
Uporabniški avatar

Kraj: Nožice
Odgovor 
Hm meni kokosova maščoba pomaga, skorajda pri vsem. Mogoče se je pa potrebno od znotraj podmazati? Koliko vneseš v telo maščob?

Če nov 15, 2007 10:45 am
Profil WWW

Kraj: Trbovlje
Odgovor Re: RAZPOKANE IN IZSUŠENE ROKE
arbi je napisal/-a:
Pozna kdo kakšno popolnoma naravno sredstvo, s katerim bi si namazala-nahranila roke, ki so zaradi mraza, kljub rokavicam pri vožnji s kolesom in vsega ostalega čisto izsušene in razpokane. Ne uporabljam pa običajnih krem za roke, ker ne prenesem in tudi nočem nobene kemije. (Olivno olje, Kokosova moščoba - ne pomagata).

Lahko poskusiš z domačim jabolčnim kisom 1del in 1del vode. Na začetku ima močan vonj potem pa se razgubi. Mislim, da bi bilo dobro povečati vnos elektrolitov, vključno z zeleno zelenjavo. :D

Če nov 15, 2007 11:02 am

Probaj s karitejevim maslom Raw Gaia - 100% naravno -
Karitejevo maslo fantastično vlaži kožo celega telesa. Kožo naredi mehko in gladko, razliko boste občutili že po prvem nanosu. Izredno učinkovito je tudi pri obnovi izsušene kože, razpokanih ustnic, grobe kože na kolenih, komolcih in dlaneh.
:good:

To dec 29, 2009 1:01 pm
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Jz sem po nebroj kremah, maslih, oljih, tako ali drugače naravnih in tudi presnih končno nahranila kožo na obrazu in rokah z naravno mlečno mastjo z dodatkom ognjiča (Vita mobil - Bergland http://www.e-natura.si/index.php?produc ... &Itemid=53) s certifikatom, katere sestavine so: prunus amygdalus dulcis oil (mandeljevo olje), lanolin (olje, pridobljeno iz ovčje volne, kolikor sem razumela), alea europaea oil (olivno olje), cera alba (čebelji vosek), calendula officinalis extract
(izvleček ognjiča)

jaz sem zadovoljna, in moja koža tudi tako kaže kljub mrazu, ki je bil :@

So jan 02, 2010 9:28 pm
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom