|
Neodgovorjene teme | Aktivne teme
Danes je Sr sep 08, 2010 10:30 am
|
Stran 1 od 1
|
[ 5 prispevkov ] |
|
RAZPOKANE IN IZSUŠENE ROKE
| Avtor |
Sporočilo |
|
arbi
Pridružen: Ne avg 13, 2006 2:32 pm Prispevkov: 52 Kraj: ljubljana Blog: View Blog (0)
|
 RAZPOKANE IN IZSUŠENE ROKE
Pozna kdo kakšno popolnoma naravno sredstvo, s katerim bi si namazala-nahranila roke, ki so zaradi mraza, kljub rokavicam pri vožnji s kolesom in vsega ostalega čisto izsušene in razpokane. Ne uporabljam pa običajnih krem za roke, ker ne prenesem in tudi nočem nobene kemije. (Olivno olje, Kokosova moščoba - ne pomagata).
|
| Če nov 15, 2007 10:36 am |
|
 |
|
Irena
Site Admin
Pridružen: So jul 08, 2006 11:56 am Prispevkov: 681 Kraj: Nožice Blog: View Blog (0)
|
Hm meni kokosova maščoba pomaga, skorajda pri vsem. Mogoče se je pa potrebno od znotraj podmazati? Koliko vneseš v telo maščob?
_________________ The Law of Attraction- The Logic of the Spheres. Desire a thing deep enough, And it suddenly appears.
|
| Če nov 15, 2007 10:45 am |
|
 |
|
Uroš
Pridružen: Pe avg 04, 2006 1:27 pm Prispevkov: 774 Kraj: Trbovlje Blog: View Blog (0)
|
 Re: RAZPOKANE IN IZSUŠENE ROKE
Lahko poskusiš z domačim jabolčnim kisom 1del in 1del vode. Na začetku ima močan vonj potem pa se razgubi. Mislim, da bi bilo dobro povečati vnos elektrolitov, vključno z zeleno zelenjavo. 
|
| Če nov 15, 2007 11:02 am |
|
 |
|
Biogirl
Pridružen: To sep 22, 2009 7:42 pm Prispevkov: 5 Blog: View Blog (0)
|
Probaj s karitejevim maslom Raw Gaia - 100% naravno - Karitejevo maslo fantastično vlaži kožo celega telesa. Kožo naredi mehko in gladko, razliko boste občutili že po prvem nanosu. Izredno učinkovito je tudi pri obnovi izsušene kože, razpokanih ustnic, grobe kože na kolenih, komolcih in dlaneh. 
|
| To dec 29, 2009 1:01 pm |
|
 |
|
Rožica
Pridružen: Sr apr 15, 2009 8:58 pm Prispevkov: 87 Kraj: Ljubljana Blog: View Blog (0)
|
Jz sem po nebroj kremah, maslih, oljih, tako ali drugače naravnih in tudi presnih končno nahranila kožo na obrazu in rokah z naravno mlečno mastjo z dodatkom ognjiča (Vita mobil - Bergland http://www.e-natura.si/index.php?produc ... &Itemid=53) s certifikatom, katere sestavine so: prunus amygdalus dulcis oil (mandeljevo olje), lanolin (olje, pridobljeno iz ovčje volne, kolikor sem razumela), alea europaea oil (olivno olje), cera alba (čebelji vosek), calendula officinalis extract
(izvleček ognjiča) jaz sem zadovoljna, in moja koža tudi tako kaže kljub mrazu, ki je bil 
|
| So jan 02, 2010 9:28 pm |
|
|
|
Stran 1 od 1
|
[ 5 prispevkov ] |
|
Kdo je prisoten |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu Ne morete dodati priponk prispevkom
|
|